Arabian lamp of cylinder shape

New product

Arabian cylinder-shaped ceiling lamp of openwork bronzed iron and colorful glass (blue, mustard, red, green).

INCLUDED: Electric pendant in black (ceiling rose, lamp holder, and cord 80 cm)

Dimensions:
Total height: 33 cm (hanger: 3 cm)
Diameter: 12 cm

More details

Available

39,99 €

Data sheet

MaterialNickel and Glass
Diameter12 cm
Cristalpatterned
Metal ColorBronze
ColorMulticolor glass
Total Height33 cm
Height30 cm

More info

Omschrijving:
Arabische cilindervormige plafondlamp van opengewerkt gebronsd ijzer en kleurrijk glas (blauw, mosterd, rood, groen en / of doorschijnend).
Het pakket bevat:
- Cilindervormige plafondlamp in Arabische stijl en opengewerkt gebronsd ijzer gecombineerd met kleurrijk glas (blauw, mosterd, rood, groen).
- Elektrische hanglamp in zwart (plafondkapje, lamphouder en snoer 80 cm)

Hoe te gebruiken:
Kristallen lampen zijn voorzien van een deurtje voor gemakkelijke bedrading. Kabel wordt gestoken vanuit een bovenste gat in de lamp en komt uit de deur, vervolgens wordt de kabel gekoppeld met kap en geplaatste lamp. Zodra de bedrading is voltooid, worden de kap en de lamp in de lamp ingevoerd en kan de deur worden gesloten.
* De deuren van kristallen lampen zijn bedoeld om af en toe te worden gebruikt om de functionaliteit van de lamp te behouden, en moeten voorzichtig worden geopend en gesloten.

Geschiedenis en oorsprong:
Licht is een heel belangrijk element in de decoratie van de Arabische wereld. Deze cilindervormige plafondlamp van opengewerkt gebronsd ijzer en kleurrijk glas zal een reeks reflecties van lichtkleuren introduceren die een romantische en zeer ontspannende sfeer creëren.

Decoratieve ideeën:
Dit type lamp kan zowel worden gebruikt om het licht aan als uit te verlichten om ons huis te versieren. Ze zijn ideaal voor de woonkamer, slaapkamer en badkamer om een ​​ontspannende en romantische sfeer te creëren.

Reviews

Accessories

Customers who bought this product also bought: